Ma 2020. december 5, szombat, Vilma napja van.

  • images/stories/slide/szamos2004001.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004003.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004004.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004018.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004065.jpg

 A véradók napja alkalmából a Magyar Vöröskereszt Mátészalkai Területi Szervezetének, valamint a géberjéni és a fülpösdaróci önkormányzatának közös szervezésében bonyolították le az önkéntességről és önzetlenségről tanúbizonyságot tevő véradók ünnepségét.

01

A géberjéni művelődési házban az ünnepelteket megtisztelte jelenlétével Kovács Sándor, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés alelnöke, dr. Bajnay Benő, a mátészalkai járás tiszti főorvosa, Sipos-Papp Tünde, a Magyar Vöröskereszt Mátészalkai Területi Szervezetének területi vezetője, Kovács Csaba,Fülpösdaróc polgármestere és Máténé Vincze Andrea, Géberjén polgármestere.

02

Máténé Vincze Andrea köszönetét fejezte ki a település véradóinak segítségnyújtásáért, és hangsúlyozta, hogy a település vezetése továbbra is segítséget nyújt a községi véradás szervezésében. Dr. Bajnay Benő Járási tiszti főorvos ünnepi beszédében az önzetlenséget és a segítő szándékot emelte ki.

03

A Géberjéni Általános Iskola diákjai műsorral kedveskedtek, valamint a Gabrien Egyesülettáncbemutatója köszöntötte a megjelenteket, utána adták át az elismerő okleveleket és ajándéktárgyakat. A rendezvény zárásaként az önkormányzat vacsorával vendégelte meg a meghívottakat, a vendégeket és a véradókat.

KM–LTL
Forrás: SZON.hu


Vissza

Elérhetőségek

email m

Géberjén Község Önkormányzata

 

4754 Géberjén

Móricz Zs. utca 30/A

 

Tel/Fax:

+36 44 357 - 231

 

Hivatalos E-mail cím:

mateneandi.vincze@gmail.com

 

mee

diszoklevel

gabrien

 

uj-tabla-3-rgb

 

epont2

 

roma log